Μειώστε την φορολογία σας με την ίδρυση μίας εταιρίας στην Βουλγαρία. H CALLAMUS μέσω των μακροχρόνιων συνεργατών της στη Σόφια, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα επέκτασης των δραστηριοτήτων τους στην γειτονική Βουλγαρία, μειώνοντας την φορολογία τους νόμιμα, στηρίζοντάς τους οργανωτικά και φορολογικά σε κάθε τους προσπάθεια. Η Callamus στηρίζει την βιωσιμότητα του Έλληνα επιχειρηματία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Πατήστε εδώ το PDF Incorporate in Bulgaria Facts GR Πληροφορίες για Εταιρείες στη Βουλγαρία

Με τη σύσταση Βουλγάρικων εταιριών ο επιχειρηματίας έχει τα εξής σημαντικά πλεονεκτήματα:

 1. Μειώνει τον επιχειρηματικό του κίνδυνο ως φυσικό πρόσωπο στην Ελλάδα
 2. Μειώνει τους φορολογικούς συντελεστές (χαμηλός φορολογικός συντελεστής)
 3. Αποφεύγει την τυπολατρία του ελληνικού λογιστικού συστήματος
 4. Μειώνει το κόστος λογιστικής παρακολούθησης της εταιρίας
 5. Αποκτά ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό προφίλ

Επιπροσθέτως η χρήση των Βουλγαρικών ΕΠΕ στην Ελλάδα τις κάνει ιδανικές για:

 1. Μόνιμη εγκατάσταση βιομηχανικής – βιοτεχνικής παραγωγής (χαμηλό εργατικό κόστος, χαμηλές τιμές γης και κοντινή απόσταση)
 2. Εισαγωγές – Εξαγωγές προϊόντων εντός & εκτός Ε.Ε καθώς και τριγωνικό εμπόριο
 3. Συναλλαγές μέσω διαδικτύου ( εταιρία που πουλά προϊόντα μέσω internet και δέχεται πληρωμές πιστωτικών καρτών ) πχ. e-shop

Είναι σύνηθες στο μυαλό πολλών Ελλήνων να υπάρχει μία σύγχυση για την υπόσταση, χρήση και λειτουργία μίας αλλοδαπής εταιρίας, γεγονός που λειτουργεί αρνητικά στην απόφαση του επιχειρηματία να ιδρύσει μία εταιρία στο εξωτερικό. Η Callamus μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της συμβουλεύει το πελάτη πώς να κινηθεί μέσα στα όρια της φορολογικής νομιμότητας στην Βουλγαρία αλλά και στην Ελλάδα ταυτόχρονα, πάντοτε προς το συμφέρον του!

Η Callamus ενημερώνεται για τις εκάστοτε φορολογικές αλλαγές σε Ελλάδα και Βουλγαρία και κρατά το πελάτη ενήμερο με τους τελευταίους φορολογικούς νόμους, σεβόμενη πάντοτε τους φορολογικούς νομούς την Βουλγαρίας και της Ελλάδα.

Προσοχή η συμβουλή μας είναι πριν επιλέξετε να συνεργαστείτε και να εμπιστευτείτε την εταιρία σας και το όνομα σας σε κάποιο φτηνό λογιστικό γραφείο στην Βουλγαρία ,να εξετάσετε πρώτα τις πιστοποιήσεις (credentials), καθώς και αποδείξεις καταξίωσης που έχουν σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Πολλοί από αυτούς που διαφημίζουν ίδρυση εταιριών στην Βουλγαρία δεν είναι καν λογιστές!

Τα σημαντικότερα σημεία για το φορολογικό και νομικό πλαίσιο στην Βουλγαρία είναι:

 1. Από τη στιγμή που μπήκε η Βουλγαρία στην ΕΕ (κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2007), οι εταιρίες της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ offshore
 2. Τα τιμολόγια που εκδίδουν Βουλγαρικές Εταιρίες αναγνωρίζονται κανονικά σε όλες τις χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας
 3. Η φορολογία των εταιρικών κερδών είναι 10%

 1. Η φορολογία του μερίσματος είναι 5%
 2. Υπάρχουν μεγάλα ετήσια ποσοστά αποσβέσεων
 3. Υπάρχουν 20 συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας υπογεγραμμένες μεταξύ Βουλγαρίας και άλλων χώρων, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας
 4. Υπάρχει αγγλόφωνο εργατικό δυναμικό με μέσο μηνιαίο μισθό (450€ /μήνα)

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας με ευθύνη και σεβασμό προς το εμπορικό δίκαιο, την Ελληνική και ξένη φορολογική νομοθεσία.

Παρέχουμε:

● PREMIUM ΠΑΚΕΤΟ = ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ+ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΠΑ VIES/ INTRASTAT (VAT No) +ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (με Visa & Online Banking) + ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

● ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΑ ΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ

● ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

● ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ

Ο Έμπιστος συνεργάτης σας στην Βουλγαρία.